Piedāvātā ziņa

pirmdiena, 2018. gada 10. decembris

Renesanse. Izlaušanās: S4E4: Ha, lol, -0.1kg


Shalom! Vēsture, statistika un sausi cipari liecina – parasti dižtievēšanas festivālā pirmais no krīzes punktiem ir trešā nedēļa. Un, Tavu brīnumu, tieši tā ir arī manā gadījumā. Ja pirmās divas nedēļas bija ar skaistiem cipariem, tad trešā nedēļa bija ne mazāk aizraujoša kā valdības veidošanas process.

Parasti es uz svariem uzkāpju reizi nedēļā. Labi, meloju, patiesībā, reizēm arī divas : )  Tīri kontrolei. Šonedēļ, nolēmu sevi pakontrolēt un uzkāpu trešdien vai ceturtdien. Uzkāpju, secināju, ka ir pakaļā, īsāk sakot – OK, čali, šonedēļ Tu būsi speķī. Plusiņos un speķī, jautājums tikai – cik lieli būs speķa cipari. Bet… laikam tomēr esmu virtuozs, talants un tā tālāk, vai arī brīvdienās gremošanas sistēma strādā labāk, ha!

Protams, to var norakstīt arī uz nedēļas nogalē noskrietajiem kilometriem, bet tas nebūtu korekti – aptuveni tikpat noskrienu katrā no pēdējām nedēļām. Arī uztura ziņā nedēļas otrajā pusē nebija sensacionālu darbību (badošanās, diēta un tamlīdzīgas muļķības), tālab grūti pateikt, kāpēc situācija "nu ir dibentiņā" mainījās uz "o, jobcik rozā, esmu nometis… 100 gramus" : )

Un tieši tā – noslēdzošajā un oficiālajā svēršanās procedūrā – olalā, izrādās, ka es biju par 100 gramiem vieglāks nekā pirms septiņām dienām. Redz, cik būtiski brīvdienās ir neizraut liekus simt gramus, haha! 



Šonedēļ plānoto Ozolnieku ziemas skrējienu tomēr izlaidu, jo slidot astoņus apļus apkārt Ozolnieku ezeram negribēju. Tā vietā noskrēju divus brīvdienu treniņus ar Andi, liekot bāzi nākamajai sezonai, kas, kā zināms, būs diža izlaušanās. Skaitliski aizvadītā nedēļa bija ļoti simpātiska, jo… ak, Tu pārsteigumiņš, pēc nīkulīga oktobra un samocīta novembra, gada noslēdzošā mēneša pirmās deviņas dienas startējušas apņēmīgi. Un decembra pirmā pilnā nedēļa kļuva par gada rezultatīvāko nedēļu ar 75.18 kilometriem. Murr : )

Domāju, ka diezgan droši nebūšu pipuks un apņemšanos debitēt "Noskriet ziemu" realizēšu nedēļas nogalē Priekuļos. Tas ir būtiski, jo tieši tur ilgus gadus dzīvojis un strādājis mans tēva brālis, un tur es arī "pašrocīgi" reklamēju šo pasākumu. Tā ka… brāļi un māsas, tiekamies Priekuļos. Ledus vai sniegs, noskriet ziemu tīrais nieks… lai gan – lietus vai plūdi, mums netraucē šie sūdi (izvēlieties pantiņu pēc laika apstākļiem).

3. nedēļas kopsavilkums:
noskriets: 75.18 km
kg mīnusā ned.: -0-1kg
kg mīnusā kopā: -3.6kg
līdz min. mērķim: +11.4kg

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru