Piedāvātā ziņa

svētdiena, 2021. gada 4. aprīlis

Pašpasludinātā atgriešanās: E9: -2.4 (-13.1 / +11.7): mēness fāzes, jauda un štuka

Shalom! Izskatās, ka augošā mēnesī blogus jāliek uz pauzi, jo visi cipari, kuriem vajag iet uz leju, iet uz augšu. Vai arī tomēr vainīgas ir gastronomiskās izvirtības, brīvēde, vafeles, auzu pārslu cepumi un viss pārējais?!  Un tad, kad parādās dilstošs mēness, tad var kāpt uz svariem un uzbliezt jaudīgu blogu.

Bet pag, pag… Ja par dilstošu mēnesi, tad tas sākas tikai šodien, tādējādi visus panākumus, kas sasniegti šajā vai iepriekšējās nedēļās es varu pierakstīt nevis apaļajam (tagad jau laikam pusapaļajam) pikucim debess jumā, bet gan tikai un vienīgi sev. Un tad jau paskatīsimies, kas patiešām notiks pēc nedēļas, kad mēness dils tā, ka maz neliekas.

Iepriekšējais blogs tika publicēts pirms trim nedēļām, bet pa to laiku daudz kas mainījās. Galvenokārt, darba frontē. Radās jauna darba iespēja, intelektuālajam darbam pievienojot arī fizisko, ko pēc īsa pārdomu brīža atzinu par labu esam, skatoties arī no pašpasludinātā atgriešanās perspektīvas, jo fiziska slodze (skriešana) + fiziska slodze (darbs) = labs svarkritnis. Vismaz tā gribētos domāt… ja starp slodzēm nepierijas.
 Tiesa, biju piemirsis arī tādu faktu, ka fiziska slodze nogurdina un darba dienas beigās skriešanas jauda ir līdzīga kā Vjačeslavam, kurš ik dienas pārkrauj simtiem smagu zelta podu, izrotātus ar Swarovski kristāliem.

Kilometrāžas ziņā mazliet apgriezienus nācās nomest, taču ne pārāk būtiski. Ja darba nedēļā jauda kritās tīri uz slodzes uz miega bada rēķina, tad brīvdienās, izguļoties, jušana jau bija pavisam cita. Tāpēc brīvdienās būtiski atšķiras temps, pat neskatoties uz to, ka nedēļas nogalē kilometrāža ir būtiski lielāka ar vismaz vienu 20+ skrējienu.

Kas attiecas uz kilo, tad zināmas pozitīvas tendences sākās jau pagājušajā nedēļā, kad ikmēneša Grand Finale piedzīvoja mēness, topot pilns un lēnām uzņemot kursu uz iztukšošanos. Principā es jau biju iesācis blogu, uzrakstījis pat ievadu, bet tad man uznāca slinkums un neturpināju. Biju apņēmies, ka šonedēļ noteikti blogam jābūt, jo gan jau speķis būs gājis uz leju. Pakāpeniski jau arī gāja, bet godīgi sakot tik skaisti cipari, kā beigās sanāca, īsti gaidījis nebiju. Lai gan privātās sarunās biju pajokojis, ka tieši tādi cipari varētu būt. Sak, esi uzmanīgs, kādus vārdus ņem mutē… Var piepildīties… : ) Tas viss neskatoties uz to, ka nedēļas nogalē atklāju arī šašlika sezonu. Auzu pārslu cepumu un lavaša sezonu turpināju.

Runājot par jubilejām – tieši šodien (svētdien, 4. aprīlī) sasniedzu 1000 saskrieto kilometru robežu šogad. Starp citu, tas jau ir stipri vairāk nekā visā pagājušajā gadā kopā (888). Līdz aprīļa trešajai dekādei varētu arī 2013. gada veikumu pārsist (1153). Tas gan nav prioritāri, jo principā metu acis uz saviem personiskajiem rekordiem. Ja Piekariņš ar Pārvedēju un velnu no Sprīdīša turpinās tupīt un neļaus plašajai skrējēju ciltij izpausties sacensībās, lai iet pie velna vecmāmiņas – labosim rekordus treniņos!
 

14., 15. un 16. nedēļas kopsavilkums
noskriets: 221.5
kg mīnusā: -2.4
kg mīnusā kopā: -13.1
līdz mērķim: +11.7

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru