Piedāvātā ziņa

ceturtdiena, 2016. gada 7. jūlijs

Projekts "Etiopietis". Starts!

Ar šo publiski paziņoju par projekta "Etiopietis" sākumu! Ko tas nozīmē? Vienkārši – 13 nedēļu laikā es kļūšu par 22 000 - 27 000 gramiem vieglāks. Jā, tieši tā – septiņus gadus pēc leģendārā "-45" (tas ir absolūtais absolūtais cipars, bet konkrētajā gadā varēja būt laikam -30) es apņēmies vēlreiz pierādīt (un pirmkārt jau pašam sev), ka viss ir vienkārši. Jeb kā viedie saka - "viss ir galvā".


Kāds jautās – bet kāda sanbernāra pēc Tev tas viss ir vajadzīgs? Pirmkārt un galvenokārt – līdzīgi, kā pirms septiņiem gadiem, esmu diezgan palaidies (jeb kā saka "pietuvinātie avoti" – izplūdis), lai neteiktu, ka būtiski. Lai būtu ar ko attaisnoties, norakstīsim to visu uz septiņu gadu krīzi, un, lai būtu, kam atskaitīties, padarīsim šo pasākumu publisku. Pirmkārt, atskaitīšos sev (katru nedēļu), un jūsu vērīgās acis visu uzmanīs.

Kāpēc "etiopietis"? Viss ir vienkārši – 2009. gadā, kad sāku, ko līdzīgu, sākumā tiku dēvēts par kuili, pēc tam par puskuili un beigās par etiopieti. Vēsture, protams, mēdz atkārtoties, bet vislabāk to atkārtot pašam. Skaidrs, ka uzsāktā misija prasīs gan gribasspēku, gan raksturu. Pirms septiņiem gadiem noskaidrojām, ka ar to nav nekādu problēmu. Un šoreiz?

Kāpēc 13 nedēļas? Tāpēc, ka tieši pēc 13 nedēļām (nu labi, nedaudz ar astīti) ir Siguldas pusmaratons, tātad jā – ideālā variantā tas rezultējas ar maniem kārtējiem 21.0975km. Pagaidām esmu iestrēdzis pie skaitļa "34" (pēdējoreiz – 2015.gada 21.jūnijā Ventspilī).

Pilsētā runā, ka pēc maniem 2009. gada piedzīvojumiem bija vairāki cilvēki, kas skriešanai pievērsās manā iespaidā. Un vēl joprojām sit uz pleca, sak "visu cieņu" . Viss jau it kā forši, bet runā, ka uz veciem lauriem gulēt nav labi. Tātad vajag jaunus!

Par saviem 2016. gada piedzīvojumiem katru nedēļu rakstīšu blogā etiopietis.blogspot.com. Iespējams, ka par to atgādināšu arī feisītī, lai kāds var iekomentēt kaut ko par tēmu "sarauj, kuili", "kas par malacīti" vai "haha, lol, speķotais lašara" : )

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru