Piedāvātā ziņa

pirmdiena, 2016. gada 29. augusts

6. un 7. nedēļa: mistiski zudusī nedēļa un -2.8kg (+14.8)

Labdien, visi etiopieši, puskuiļi un kuiļi... kā arī, protams, pilnīgi normāli cilvēki. Vai pamanījāt, ka pirms nedēļas aizdomīgā kārtā nebija "Etiopieša" projekta sestās nedēļas rezumē? Nepamanījāt? Brīnišķīgi! Pamanījāt? (jā, zinu, ka vismaz divi cilvēki pamanīja, tātad – no sirds pateicoties saviem lojālajiem sekotājiem). Hm, ko lai saku - pats zvanīju uz projekta preses dienestu, bet tur visu laiku aizņemts : ) Tādējādi arī miglā tīts - kur tas viedais sacerējums bija noklīdis, jo vēsture par to klusē....

Mēdz teikt, ka pēc kalniem nāk lejas un pēc lejām nāk kalni pa kuriem skrien briedis ar alni. Pirms divām nedēļām es biju relatīvā kalnā, sak, pirmoreiz projektā normāli noskrieta nedēļa un kilīši arī krituši kā lielas sniega pārslas kādā ziemas rītā (atceros, ka bērnībā es uz lielām sniega pārslām vienmēr skatījos ar sajūsmu). Jā, nākamā nedēļa, atzīšos, skriešanas ziņā bija krietni grēcīgāka - tik div reizīt un tik piecpā kilomīters (rupji rēķinot, kaut kādi 35% no iepriekšējās nedēļas). Tad es sev pajautāju - labi, dēls, etiopietītī Tu varbūt tiksi, bet kā Tu domā 8. oktobrī noskriet pusmaratonu?

Visā, kas saistās ar skriešanu, patiesībā lielākā problēma ir paņemt, saņemt(ies) un iziet skriet. Respektīvi, grozies kā gribi (vislabāk gan grozīties smuki), slinkums ik pa laikam, lai neteiktu, ka bieži, mēģina sastādīt kompāniju. Reizēm viņam tas sanāk, reizēm nē. Bet tas viss ir normāli un piederas pie lietas – nav jau dzīve gluži kā maijpuķīšu pļava ar rozā tauriņiem. Šur tur arī čūskas (kārdinājumi) ložņā, šur tur ērkšķi pa kājām maisās. Pofig – visi šķēršļi ir pārvarami!



Runājot par uzturu un šuri muri – jā, arvien biežāk gribas pagrēkot – sak, uzkost čipsīšus pie aliņa, kādu desas luņķi notiesāt, iemest māgā rupjmaizīti un kā Ivanam uzdzert virsū 2.0 kefīru : ) Šodien Alfā redzēju čali, kas ēda picu – vispār jā, kārdinājums bija, bet nesalūzu. Tāpat arī mani mīluļi ķiploku grauzdiņi pagaidām respektē manu vēlmi kādu laiku padzīvot bez viņiem. Alus arī vairs skumji neskatās no letes, sak, "eu, Jankāāā, nopērc mani, es zinu, ka Tev nereāli gribas". Varbūt tāpēc, ka aiz cieņas pret alu, es par viņu nedēļas nogalēs atceros : )

Lai vai kā, divu nedēļu laikā mīnusiņam esam piemetuši 2.8kg, kas dod vidēji 1.4kg nedēļā – jā, tas mazliet attālina no mērķa izpildes līdz 8. oktobrim, taču ir pozitīvas tendences, kas liek domāt, ka ir potenciāls sešu nedēļu laikā aizlaist podā nepieciešamos 14.8kg. Pat, ja līdz 8. oktobrim tas netiek paveikts – kā teiktu Paffendorf: "Everybody be cool. You – be cool". Projekts "Etiopietis" turpināsies vismaz līdz mērķa izpildei. Un šobrīd ir tas patīkamais moments, kad jūti, ka solis paliek vieglāks, krekls paliek lielāks un šorti ar jāšņorē ciešāk. Would you give me a favor and push me to the next level?



Yeah, God made me cool!

6. un 7. nedēļas kopsavilkums: 
noskriets: 38.23
noiets: 32.0
kg mīnusā: -2.8kg
kg līdz mērķim: 14.8
plāna izpildes potenciāls: 83.9% (-6.4)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru